I Love You
Happy First Anniversary :')
Sunday, 27 May 2012 • 03:59 • 0 comments


Sayang , today is our First Anniversary ♡ Seriusly i miss you lot :'( abg ,ayg rindu abg .harhar ~ hm wey Sayang ,kita tabole Celebrate kan anniversary kita sebab hang dekat sana ,aku dekat sini :'( hm aku Sayang hang sorang ja weyh ! Sumpah aku sayang hang ,aku tak besa weyhh couple lama lama macam ngan hang neh .Nih baru First Time .tuh aku *perak* sikit :/ tapi aku tau ,hang pun *perak* sama macam aku jugak kan ;) STOP ! jangan tipu ,aku taw ! :3 hm ~ abg ,aku tunggu hang balek 29/05 neh ! Awad lhaa kena ada PLKN ? :'/ hm ~ anniversary aku tanpa hang sayang :'( Rindu sangad .hm~ Btw aku ada hadiah dekat hang .tapi yang ne aku buat sendiri ,aku takpiy beli lagi .nanty hang balek kita piy beli sama sama ehh :* Iloveyou so much Cinta ♡ Aku sayang hang sangat taww !

*sama sama tadah tangan baca doa ;)
- Ya Allah Ya Tuhan kami ,jika lelaki yang aku maksudkan ini ialah jodohku ,eratkanlah kami ,satukanlah kami ,kekalkanlah kami dan tabahkanlah kami untuk sama sama menempuh segala cubaan dan dugaanMu Ya Allah .Jika dia bukan jodohku ,eratkanlah hubungan kami sebagai sahabat yang sejati dan berikanlah kami jalan yang terbaik agar kami tidak saling menyakiti . Seandainya kau tetapkan dia milikku ,satukanlah hatiku dan hatinya buat selama lamanya . Aminnn <3



Hello world. My name is Rozalina Safee .Welcome to my online diary . Leave you footstep in my tagbox then i can visit you back :>

Diary About Link facebook Twitter





sweet reader(s)


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Dekna