I Love You
Everything will be Okay ?
Tuesday, 23 October 2012 • 23:38 • 0 comments


Hai ,tiba tiba ja harini teringat nak update blog yang dah berabad tidak di update kan :) okayy , memandang kan dekat sekolah pun dah tamat Final Exam , maka bergembira lah kami sekumpulan . haha ! Lepas ni sekolah tu mak bapak kami yang punya :P

Ehh btw lupa nak story , korang nak tau 12 ,13 ,14 /10 tuh . kitorang wakil Perlis main paintball dekat Shah Alam Selangor . tapi kitorang bawak balik sijil penyertaan sahaja :D haha ! *muka sedih sebab tak menang .hm~ dan semenjak tuh la hubungan aku dengan ehemm2- (*Man) makin terok . Kalau bole tiap hari nak gadoh . Bila dah baik ada ja benda yang masing masing nak cari pasai . Oke biasa la kan , tiap hubungan kalau takda perasaan CEMBURU bukan relationship la tuuu :')

Hm okey stop dekat situ ! Mana bole cerita banyak2- >< hm ,yang aku sakit hati nihh , F A T I N ? Korang kenal ? Kalau kenal bawak mai sini ,aku nak tumbok sampai lunyai ! *geram kay geram . Kepada awak ya PUAN SERI FATIN BINTI ........................ *Tolong jangan dok GEDIK GEDIK sangat cari Boyfriend saya* . Tu ja aku nak pesan .

-Dah upload picture masa latihan and kejohanan Paintball :)

Tu aku kena kepong dengan team lelaki :/

yang ni team perempuan ,sorang lagi hilang :3

ni pulak team Perlis ><

Kami di I-City :)







Hello world. My name is Rozalina Safee .Welcome to my online diary . Leave you footstep in my tagbox then i can visit you back :>

Diary About Link facebook Twitter





sweet reader(s)


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Dekna