I Love You
Manis mulut dari Madu
Tuesday, 25 December 2012 • 01:35 • 0 comments

Hey . Akceli today nak story tentang ciri ciri lelaki yang setia , yalla girls sekarang kan banyak merungut yang masa couple susah nak cari lelaki yang SETIA . Okay tu memang facts ,aku pun takbole nak ubah Facts . Susah sebenarnya nak cari lelaki yang setia , boleh di katakan 4:10 .Hoho~ perempuan mana hoi yang taknak Boyfriend/Husband dia setia . tanya je lah mana mana perempuan pun *angkat kening* . I wanna share ciri ciri lelaki yang boleh dikatakan setia walaupun "kadang kadang manis mulut dari madu" . ehh pandai nya aku buat peribahasa *peace yoo*

Ciri ciri lelaki yang setia :

✈ Dia bersungguh sungguh melakukan sesuatu untuk kekasihnya dengan rela bukan kerana terpaksa .
 ✈ Dia sentiasa ingin menghiburkan kekasihnya dan berubah menjadi seorang yang kuat bercakap .
✈ Dia banyak menasihati kekasihnya kerana dia amat menyayanginya kekasihnya . 
✈ Dia berusaha mengongkong kebebasan kekasihnya kerana perasaan cemburu yang meluap luap . 
✈ Dia sentiasa takut kehilangan kekasihnya . 
✈ Dia sentiasa mengawasi pergerakan kekasihnya kerana dia sentiasa berasa curiga . 
✈ Dia tidak suka ada lelaki lain rapat dengan kekasihnya . 
✈ Dia mudah merasa cemburu dan sensitif apabila kekasihnya tidak menumpukan sepenuh perhatian kepadanya . 
✈ Adakalanya dia seperti seorang anak kecil yang meminta perhatian kerana dia mahu kekasihnya melayannya lebih daripada orang lain . 
✈ Dia menjadi orang yang paling rajin dan sanggup membantu kekasihnya melakukan apa sahaja . 
✈ Dia pandai merajuk hati kerana ingin dipujuk oleh kekasihnya . 
✈ Dia akan menggelabah apabila kekasihnya berjauhan daripadanya terlalu lama .
✈ Dia sentiasa memastikan keselamatan kekasihnya .
✈ Dia mementingkan kekasihnya daripada dirinya sendiri .
✈ Dia kerap bertanya adakah kekasihnya mencintainya kerana dia merasa kasihnya lebih kuat daripada kekasihnya .
✈ Dia tidak akan melayan perempuan lain yang tidak ada urusan penting dengannya .
✈ Dia cuba meluangkan lebih banyak masa dengan kekasihnya walaupun terpaksa menunggu kekasihnya .
✈ Dia membanggakan kekasihnya di depan orang lain .
✈ Kalau ditinggalkan ole kekasihnya dia akan berasa serik dan tidak percaya dengan cinta perempuan lain namun dia sentiasa berharap kekasihnya kembali kepadanya .
✈ Apabila timbul orang "ketiga" dia akan hilang akal dan sanggup berbuat apa saja untuk merebut kembali kekasihnya .
✈Dia menganggap kekasihnya sebagai orang yang paling dipercayainya dan sanggup menyerahkan harta dan nyawanya sendiri .
✈ Dia tidak akan berlaku curang kepada kekasihnya namun jikalau dia berbuat demikian itu bererti hatinya belum 100 peartus milik anda .
Bukan semua lelaki sanggup minitiskan air mata nya demi seorang perempuan . Sekeras manapun hati lelaki dia akan tetap mengalirkan air mata jika hatinya dilukai oleh orang yang disayanginya .
//RozalinaSafee : jangan meragui keihlasan hati orang yang benar benar menyayangimu kerana orang yang rugi ialah orang yang tidak pernah sedar bahawa dirinya dicintai .



Hello world. My name is Rozalina Safee .Welcome to my online diary . Leave you footstep in my tagbox then i can visit you back :>

Diary About Link facebook Twitter





sweet reader(s)


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Dekna