I Love You
Thanks for being with me :D
Thursday, 6 December 2012 • 07:54 • 0 comments

Assalamualaikum and good night . Okay btw aku memang suka update blog lewat lewat kan ? alah ! bukan sebab apa ,sebab kalau lewat lewat macam ni baru ada feeling sikit nak story apa apa pun *gelak manja* hem today i wanna story about a whole day with my Love ,sapa lagi kan kalau bukan Manja kita *Man* . okay tengok la mana jauh beza pon "Manja" dengan "Man" kan ? haha ! hem hari apa eh ? Kami keluaq Kangaq . okay mana lagi tempat shopping yang best dekat Perlis ni selain Kangaq dengan C-Mart kan ? Memandangkan nak pi C-Mart jauh sangat ,so kami decide pi Kangaq ja lahh . Kami keluaq lewat dah ,dalam pukul 4 baru kami keluaq sebab pagi Man keja ,so keluaq petang ja lahh . Mula keluaq tu okay ,sampai ja dekat Kangaq masing masing dah mula buat perangai "CatDog" ,sorang pun takmau mengalah . haha ! Last2- aku la jugak yang nak kena mengalah dengan dia *sedih* hm first sampai ,tak beli apa pon just naik The Store pusing pusing ,lepastu baru *Man" beli seluaq jeans apa semua . And then aku pi kedai yang jual accesories Silver tu . Masuk dalam tu ,lama aku dok tengok necklace yang satu tu . And then *Man" beli dekat aku *Double Wow" la aku pun masa tu ! haha . Lepas dah settle semua nak beli dekat The Store ,aku pi kedai buku depan tu . nak tengok tengok novel *Pencinta Novel* . Okay ? *Man* beli keropok leko tu ,tunggu aku . Lepas sudah apa semua tu ,nak piy makan KFC pulak . haesh banyak akai kan ? --' masa tu dia tengah makan keropok leko tu ,dok tepi jalan nak lintas . haduss *Man* buat buat sweet pulak suap keropok leko tu dekat aku . haha ! *Tolong bagi penampaq* Dalam pukol 8 30 baru kami sampai rumah ,nasib mak tan hingaq . haha ! Tak banyak picture yang dan ambik . Picture kami ada 2 ja xD btw i do Love you .





//RozalinaSafee : Bila kita mencintai seseorang tidak semestinya dia akan menjadi milik kita ,tetapi bila kita mencintai seseorang ,kita akan cuba sedaya upaya supaya dia menjadi milik kita .




Hello world. My name is Rozalina Safee .Welcome to my online diary . Leave you footstep in my tagbox then i can visit you back :>

Diary About Link facebook Twitter





sweet reader(s)


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Dekna