I Love You
Happy New Years
Saturday, 5 January 2013 • 08:12 • 0 comments


dan Selamat Malam all readers . Ehh ada ka readers blog aku ni ? *garu kepala* Rasanya masih belum terlambat untuk aku ucapkan Happy New Years :) Okay macam mana hari hari dekat sekolah ? minggu ni kita cuma sekolah 3 hari je , alhamdulillah la . haha *gelak jahat* Lepastu yang best nya asrama pun cikgu bagi balik juga minggu ni , so takpayah la nak tension tension bagai tu . at the last tension juga la sebab hw pun banyak jugak walaupun baru 3 hari sekolah . hm aku nak story pasal asrama dulu ke pasal sekolah dulu ? Okay asrama lah sebab mula mula aku masuk asrama baru sekolah .

1/1/13
- Masa pagi dalam pukol 10 pergi ambil buku teks dekat sekolah dengan MyBestfriend "Eykin" . Lepas sudah semua tu ,berkumpul ramai ramai dengan kengkawan apa semua , pergi makan dekat Lubuk Sireh , cuma Marisa dengan Wafaa je yang takda sebab diorang pergi ambil buku teks dengan parents . Sudah makan apa semua kami pun balik la sebab petang tu nak kena daftar asrama pulak . Dalam pukol 3 abah aku pun drive la kereta dia pergi hantar kami dekat Asrama SMKRPMTF tu . Sampai sampai sana first yang aku cari kawan kawan aku . Masa sampai terus nampak Kak Eyrah ,pi dekat dia tanya dorm apa semua . Tengok tengok kami form5 semua cikgu bagi asing . Dengan belagak nya aku ajak Kak Eyrah masuk 1 dorm dengan aku , mula tu Kak Eyrah cuak jugak , finally dia termakan dengan pujuk rayu aku . haha Maka dengan sekali lafaz aku dengan Kak Eyrah dok 1 dorm :) Lepas habis semua tu kami cuak pulak fikir pasal Warden baru yang menggantikan Cikgu Azimah dengan Cikgu Zaini . kami engadkan Cikgu Azimah jadi warden lagi , rupanya TIDAK ! Sedih baqhang , rindu nak dengar suara bising bising Cikgu Zaini . Akceli aku kurang senang sikit dengan new warden ni sebab dari cara tu aku tengok dia nak ubah semua peraturan yang tercipta selama 4 tahun ni . Tapi disebabkan tahun ni aku SPM and tahun akhir aku dekat asrama aku tabahkan juga hati untuk terus tinggal dekat asrama tu .

2/1/13
- Bangun pagi dengan semangat nak pergi sekolah , memandangkan aku sorang je yang 5c maka dengan berat hati aku pun melangkah masuk 5c . Geng yang lain semua 5b sebab diorang dalam aliran Arab . aku pulak dalam aliran Akaun/Ict . Sudahla kelas asing duduk pulak jauh tak sangga . Geng semua kelas dekat blok B ,yang kita ni dekat blok H . boleh bayang dak jauhnya tu ? *lap air mata* Lepas ni payah sudah nak gosip dengan Eykin ,Marisa ,Shiera ,Kak Eyrah , Kak Pekah ,Wafaa . Dala kelas aku duduk dengan Una , dari tahun lepas lagi aku duduk dengan dia dalam kelas . Dalam kelas geng aku 4 orang . Aku ,Una , Murni , Jihah . Tahun lepas aku jadi penolong ketua kelas , tapi tahun ni diorang bagi aku jadik Bendahari pulak sebab masa aku jadik ketua kelas aku malas hantar attenden dekat Cikgu *jeler lidah* Tahun lepas cikgu Shikin jadik Guru Kelas kami , jadi tahun ni Cikgu Zamila pulak ambil alih . Tu jelah story yang aku nak sampaikan pasal sekolah dengan asrama . Dear 2013 and SPM , please be nice with me okay ?


//RozalinaSafee ; Aku mencintai mu dengan sederhana kerana aku takut akan kehilanganmu jika aku mencintai kamu sepenuhnya .



Hello world. My name is Rozalina Safee .Welcome to my online diary . Leave you footstep in my tagbox then i can visit you back :>

Diary About Link facebook Twitter





sweet reader(s)


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Dekna