I Love You
i am not PERFECT
Thursday, 14 February 2013 • 21:11 • 0 comments



Hai ,salam Jumaat semua . Okay dah lama tak hupdate blog nih *pegang mop* . Memandangkan hari ni Jumaat ,so anak anak lelaki Adam ni akan pergi masjid ,jadi ni la peluang aku untuk hupdate segalanyaa . HAHAHA~ *gelak jahat*

Akceli takda banyak benda yang nak story ,cuma nak bagitau yang dah 3 hari aku tak text dengan Mr Google . hampa tau ka dak Mr Google tu sapa ? Opcoz laa  tersayang aku kan . hmm :'( kami tak text ni punn ,bagi aku la bukan salah aku . langsung bukan salah aku ,but him !!!!!!! *hantok pala kat lantai* ,tahu laa awak tak percaya dekat kita ,tapi jangan la tunjuk sangat yang awak tak percaya dekat kita . jaga perasaan kita sama ,kita tau yang dah lama kita couple ,tapi jangan tunjuk sangat yang awak dah bosan :'( *lap air mata dengan mop*

Dear Mr Google , tak banyak benda yang saya harap dari awak . cuma cinta ,kasih sayang ,kepercayaan ,keikhlasan . jadilah diri awak seperti masa mula perkenalan kita ,jangan awak berubah hanya kerana ego yang ada dalam diri awak .jangan awak hukum saya tanpa mendengar sebarang penjelasan .sedangkan saya mampu untuk menegakkan kebenaran . awak cakap sayang saya ,tapi . hm ist okay , awak lelaki ,kalau ditakdirkan awak jodoh saya ,awak yang akan menjadi imam dalam hubungan kita . awak juga yang akan menjadi ketua dalam keluarga kita . saya yakin dengan kebolehan awak sayang .

//RozalinaSafee ; I don't want anyone else to have your heart, kiss your lips, be in your arms, be the one you love. I don't want anyone to take my place.



Hello world. My name is Rozalina Safee .Welcome to my online diary . Leave you footstep in my tagbox then i can visit you back :>

Diary About Link facebook Twitter





sweet reader(s)


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Dekna