I Love You
Happy Second Anniversary
Monday, 27 May 2013 • 08:11 • 0 comments




OhMyGod ! Sungguh tak ku sangka dalam diam dalam tawa dalam sedih akhirnya hubungan kita sudah berumur 2 tahun . Alhamdulillah bersyukur kehadrat Ilahi kerana dengan izinnya hubungan kita kekal hingga ke saat ini . walaupun banyak dugaan saat kita bersama sama mempertahankan hubungan yang terjalin nih .Nampak tak banner dekat atas ? tu Dekna buat sendiri tauu :p say Congratulations for me . hahah .Comot kann ? Tengok dekat banner tu ada Kota Paris ,tu sebab Dekna teringin nak p sana even tak pernah bagitau dekat 'Cek Abang'. Auww indahnya dunia kalau boleh ke 'Kota Cinta' dengan Husband . ehh melalut dahhh *hantuk kepala* .Btw Dekna nak wish Happy 2nd Anniversary to Abd Rahman Bin Jamil & Rozalina Bt Safee ( Man&Dekna) . Yelaa ,takdak sapa pun yang wish so wish sendiri laaa :'(

Kepada Bakal Imamku ;
Terima kasih sebab menjaga saya dengan sempurna selama 2  tahun . Yaa 2 tahun , tempoh masa yang sangat lama bagi saya . even awak tak mampu nak tandingi pengorbanan dan kasih sayang yang parents saya bagi ,tapi saya sangat hargai perngorbanan yang telah awak buat untuk saya selama tempoh perkenalan kita . Sayang ,walaupun kita tak 'suwit' macam couple lain tapi saya nak awak tau yang awak adalah terbaik untuk saya . Maybe ma tak berapa nak pandai nak 'suwit2' macam orang lain tapi ma bahagia bila awak selalu ada untuk saya . Ma percaya yang hubungan kita kekal sampai sekarang myb sebab parents kita dah tau pasal relationship kita . saya terharu dan tu pun dah cukup untuk buat ma percaya yang awak betul betul serius dengan ma . Ma sayang awak sangat . Tak pernah terpikir dalam hati ni untuk cari orang lain selain dari awak . Dengan memiliki awak sebagai Kekasih atau lebih tepat sebagai Bakal Suami sudah cukup untuk membahagiakan saya. T H A N K Y O U



Hello world. My name is Rozalina Safee .Welcome to my online diary . Leave you footstep in my tagbox then i can visit you back :>

Diary About Link facebook Twitter





sweet reader(s)


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Dekna