I Love You
5 hari telah berlalu....
Friday, 4 April 2014 • 07:47 • 0 comments


Assalamualaikum . Aku mungkin dianggap lemah oleh manusia lain ,aku mungkin dianggap menyusahkan oleh beberapa manusia lain ,aku juga mungkin dianggap kuat oleh beberapa manusia . hati ini hati yang kering tanpa basahan kasih sayang ,tanpa basahan cinta . kenapa aku cakap macam tu ? Kenapa Kenapa ? Manusia always keep asking asking and asking . they really dont what i have face selama ni . kenapa bila aku buat sesuatu keputusan you need to say me wrong ? Why why and why ? Can you answer me ? T.T

Everyday you wait my text . When i send it to you ,you treat me like a kids . So i choose to stop our conversation .and our relationship .I am sorry if i hurt you more but please think a time when you make me hurt T.T i have that feeling to . Allah T.T haha . satu hari telah berlalu ,dua hari telah berlalu ,then 3 days ,4 days . And today its already 5 days . And hari kelima baru awak nak cari saya ? Mana awak menghilang selama ni ? Pada hari kelima baru awak sedar yang awak tak mampu hidup tanpa saya ? dah lima hari baru awak tahu bertapa susah hidup awak tanpa saya ? Kenapa sebelum ni awak tak sedar ? :'(

I dont know why every times i give my hope to someone ,they will leave me behind . Now you . the men that i really love ,the men that i really care ,the men that i really want . have leave me to :') hahaha . sedih ? kecewa ? tah la . kadang kadang aku rasa macam semua perasaan tu dah sebati dalam diri ini . yes maybe sebab selalu sangat kan ? haha . Aku cuma nak hang faham apa yang aku rasa , bukan biar aku untuk terus rasa semua tu . Ok fine kalau hang takmau kembali ,just tell . just go and never came T.T tapi kenapa bila aku cuba untuk kuat tanpa hang ,hang kena kembali ? :'( sakit ,sakit sangat . Do you think that i love to life witout you ??!

Aku harap sangat ,harap yang aku akan kuat ,yang aku mapu ketawa ,yang aku mampu bercakap macam biasa . dengan mereka yang langsung takda buat salah dengan aku . aku minta maaf aku tak boleh control diri aku . bila badmood semua benda akan tak kena . dengan kawan kawan aku kasar ,dengan family jarang cakap T.T kenapa dekna ? Ubah diri tuu . control diri sendiri ,jangan salahkan orang yang tak bersalah :'( Aku tau hang jarang buka blog aku atau maybe langsung tak pernah buka . haha tak kisah la :') tapi bila baca ni sedar lah . even sekarang kita dah tak contact even sekarang aku dah tak layan hang . ingat ,aku sentiasa sayang hang .sayang sangat .and i will always wait for you . Untuk hang tunaikan semua impian kita . haha :')

RozalinaSafee// ; A hug means "I NEED YOU" . A kiss means "I LOVE YOU" . And a call means "I MISS YOU" .



Hello world. My name is Rozalina Safee .Welcome to my online diary . Leave you footstep in my tagbox then i can visit you back :>

Diary About Link facebook Twitter





sweet reader(s)


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Dekna